Termes i condicions

Política d’enviament

Els xecs regals comprats a través de la nostra pàgina web seran enviats mitjançant el correu electrònic facilitat durant el procés de la compra.

Cancel·lació de comandes

Els xecs regals no poden ser cancel·lats. S’haurà d’utilitzar en el restaurant de cop, ja que no es fa la devolució en cas de sobrar diners.

Devolución y reembolso

Els xecs regals no poden ser cancel·lats. S’haurà d’utilitzar en el restaurant de cop, ja que no es fa la devolució en cas de sobrar diners.

Seguretat i protecció al comprador

Aquesta pàgina web és completament segura gràcies als protocols SSL. Totes les transaccions realitzades amb la passarel·la de pagament utilitzen el sistema 3DSecure que redirigeix les dades a servidors segurs on el comerç no té accés.

Venda de begudes alcohòliques

“Aquest comerciant es compromet a no permetre cap transacció que sigui il·legal, o es consideri per les marques de targetes de crèdit o el banc adquirent, que pugui o tingui el potencial de danyar la bona voluntat dels mateixos o influir de manera negativa en ells. Les següents activitats estan prohibides en virtut dels programes de les marques de targetes: la venda o oferta d’un producte o servei que no sigui de plena conformitat amb totes les lleis aplicables al Comprador, Banc Emissor, Comerciant, Titular de la targeta, o targetes. A més, les següents activitats també estan prohibides explícitament: “Venda de begudes alcohòliques a menors de 18 anys””.